Okitsu Mandalinalarımız, Satsumagillerden erkenci bir mandalina türüdür. Hasatı Ekim başında başlar ve Kasım ayına kadar devam eder. Hasatın ilk zamanlarında kabuğunun soyulması biraz zor olsa da Ekim ortalarından itibaren kolay soyulabilir. Okitsu Mandalinalarımız çekirdeksizdir ve suludur. Genelde kabuk rengi yeşilken ilk hasat olarak hasat edilir. Finike’deki bahçelerimizdeki tüm narenciyelerimizi iyi tarım uygulamaları ve biyolojik mücadele ile sizler için yetiştiriyoruz. Kış aylarında C vitamininizi eksik etmeyin diye siz sipariş verdiğinizde dalından tazecik toplayıp gönderiyoruz.
Şimdiden afiyet olsun.
Not: Meyvelerimiz iklimsel olarak turuncu-yeşil hali ile gönderilmektedir.
Paket İçeriği: 3 Kg Okitsu Mandalina
Siz sipariş verdiğinizde dalından özenle topladığımız tazecik narenciyeleriniz özel ambalajlarında zedelenmeden kargoya teslim edilir.
Portakalbahcem'den vereceğiniz siparişleri ortalama 3 iş günü içerisinde kargoya teslim ediyoruz.
Finike'den sevgiler
Mutfağa girdiğinizde dalından yeni toplanmış narenciyenin kokusunu burnunuza çekin. Pencerenizi açtığınızda uçsuz bucaksız narenciye bahçelerine açılın.