Finike’den yeni lezzetimiz pembe domatesi yine dalından tazecik sizlere ulaştıracağız.
Yerli tohumlarımızla doğal ürettiğimiz Anadolu’nun yerli cinslerinden olan pembe domatesimiz, aynı çocukluğumuzda bir parça ekmek ile ısıra ısıra yediğimiz, kokusu üzerinde ve çok lezzetli bir cinstir.
Kabuğu ince, dışı sert ama içi yumuşacık ağzınıza gelir. Bu kadar lezzetli olmasının en büyük sebeplerinden biri de yerli tohumlarımızla üretmemiz.
Domatesler yetiştirilirken iyi tarım uygulamaları yapılıyor. Döllemeyi Arılar yapıyor. Dalından tazecik toplayarak gönderiyoruz. Kargodan gelen paketi açtığınızda etrafa yayılan mis domates kokusunu almadan size ancak bu kadarını tarif edebiliriz.
Domateslerimizi pembe ve yeşilimsi alacalı renkte gönderiyoruz. Paketiniz geldikten sonra birkaç gün içerisinde olgunlaşacak ve tam yemelik kıvama gelecektir.
Mutlaka denemenizi öneriyoruz :) Tuzlayıp meyve gibi ısıra ısıra yiyecek ve çocukluğunuza döneceksiniz.
Şimdiden afiyet olsun, Finike’den sevgiler.
Paketi İçeriği: 2 Kg Pembe Domates
Her siparişte mis gibi kokan meyveler... Her biri olgun, lezzetli ve taze. Özellikle Hicaz narı bir efsane. Umarım uzun yıllar bu iyi tarım ürünlerini üretmeye devam ederler.
Esra B.
Ürünlerinizi ve özenli ambalajlarınızı begeniyorum, teşekkür ederim.
Gülsevin A.
Güvenilir firma. Zehirli tarım ilaçları kullanmak yerine doğal yöntemleri kullandıklarını beyan ediyorlar. Doğru olduğuna inanıyorum. Başarılar dilerim.
Burak O.
Siz sipariş verdiğinizde dalından özenle topladığımız tazecik narenciyeleriniz özel ambalajlarında zedelenmeden kargoya teslim edilir.
Portakalbahcem'den vereceğiniz siparişleri ortalama 3 iş günü içerisinde kargoya teslim ediyoruz.
Finike'den sevgiler
Narenciye bahçelerimizden doğal, taze ve benzersiz lezzetiyle vitamin deposu tazecik mahsullerimizi mutlaka deneyin.Dalından tazecik toplanan mevsimin lezzetleri hiçbir ek uygulama yapılmadan adresinize gönderiliyor.
Her zamanki gibi tam zamanında, son derece lezzetli ve kaliteli.
Zeynep B.